Iwona.C Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam wszystkich! Jakis czas temu natknelam sie na smaczny.pl szukajac przepisu. Przez dluzszy czas bylam tylko gosciem - wydawalo mi sie, ze na forum, jak to, wszyscy juz sie znaja (przynajmniej na to wygladalo) i jako nowy forumowicz nie mialabym wiele do powiedzenia. W koncu niesmialo sie odezwalam. Wszyscy okazali sie tak mili! Dzis po miesiacu bycia "smakoszem" jestem uzalezniona od stronki, od ludzi... Lubie poczytac. Dzieki! Z wami jakos tak blizej do domu... Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Iwonko, nie tylko Ty jesteś uzależniona od tej stronki. Ja też w każdej wolnej chwili tu zaglądam. Korzystam z wielu przepisów i cennych rad bardziej doświadczonych gospodyń. Mało tego, na tej stronce znalazłam wiele przyjaciól, wiem że zawsze mogę na kogoś liczyć a to ważne. Pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj
wiola344 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witajcie -Iwonko i miniu! Jak my wszyscy tu- jestesmy uzależnieni od tej strony ,ale to jest to dobre uzaleznienie i powiem nawet smaczne ,także nikomu nie zaszkodzi , ja też zaglądam tu zawsze kiedy tylko moge nawet jesli nic nie napisze to poczytac muszę co jest ciekawego lub czy jest jakiś nowy przepis, a jak nie moge usiaść to mnie złośc ogarnia że nie wiem co sie dzieje na forum ,więc nie jesteście same z tym uzależnieniem. pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Iwonko witam serdecznie, ja też i to bardzo się uzależniłam i tak na tej stronie jest że przyjaźń jest od samego początku i nie potrzebne miałaś obawy. Świetnie że natrafiłaś na tą stronę i jesteś z nami. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam Ciebie Iwonko na forum...bardzo się cieszę,że zdecydowałaś się do nas dołączyć :-( Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witaj Iwonko :-( Cieszę się, że dołączyłaś do naszego smacznego grona. Im nas więcej tym lepiej :-( Dziękuję za ciepłe słowa do nas skierowane i serdecznie pozdrawiam :-( Ps. Ja również podpisuję się pod "smacznym uzależnieniem" :-( Cytuj
ela52 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witaj Iwonko na naszym forym i ciesze sie z tego, ze postanowilas do nas dolaczyc, mysle, ze na zawsze z nami kochanie pozostaniesz. Dzieki za m-ila. Cytuj
basga Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witaj,witaj i gdyby co to pytaj-jesteśmy wielką,smaczną rodzinką! Potwierdzam-uzależnienie murowane! 🙂 Cytuj
Iwona.C Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Dzieki kochani za mile slowa! Chyba najlepiej na tym "uzaleznieniu" wychodzi moj malzonek. On nigdy nie mial do czynienia z prawdziwym polskim jedzeniem. Jak tak dalej pojdzie, to moze przytyc kilka kilogramow. Ale za to jakich smacznych 🙂 Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Iwonko miło jest tu być z tak miłymi osobami jak Ty To jak się tu czujemy głównie zależy od nas samych 🙂 W miłym towarzystwie , przy takich pysznościach wszystkich nas dopada zauroczenie i uzależnienie :P Poznałam tu tak wiele serdecznych osób, że łatwiej jest borykać się z codziennym tak nieżyczliwym życiem :D Fajnie że będziesz z nami :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi