Miuriel Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Przepis z forum cincin: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=12723 Zrobiłam dzisiaj te bułeczki. Są pyszniutkie. Polecam dorzucam moje fotki. Z roztargnienia niczym ich nie posmarowałam. Cytuj
figiel Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witaj ! Już na zdjeciu widać ,że są przepyszne ! W składzie jest sporo czosnku /jestem fanką czosnku ,ale w umiarkowanych ilościach/ 🙂 . Czy dałaś tyle czosnku ile w przepisie? Chyba smaczne z samym masełkiem ?!!! Pozdrawiam !!! :P Cytuj
Miuriel Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Oczywiście z samy masłem pycha. Dałam tyle czosnku ile w przepisie, jest wyczuwalny, ale dzięki temu gotowaniu w mleku nie czuć takiej pikantności, tylko aromat. Napiszę tak, nawet mój syn, który od czosnku trzyma się zawsze z daleka ( nie wampir, mam nadzieję) bułeczkę z masełkiem zjadł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi