Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słoik zielonej fasolki szparagowej cebula 3 jajka ugotowane na twardo majonez Cebulę kroimy w drobną kostkę i smażymy, dodajemy odsączoną fasolkę i pokrojone w kostkę jajka. Wszystko krótko podgrzewamy.Do gorącego dodajemy 1-2 łyżki majonezu.Podajemy z bagietką lub dowolnym pieczywem. Smacznego

  • 4 lata później...
Opublikowano

Bardzo lubię fasolkę i często sobie robię, ale takiego przepisu jeszcze nie widziałem. Chętnie spróbuje tylko coś mi ta cebula nie za bardzo pasuje. Wydaje mi się, że może się gryźć z fasolką, ale może ten majonez wszystko łagodzi. Lubię eksperymenty w gotowaniu także postaram się zrobić taką fasolkę. Pozdrawiam.

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fajny przepis, ja szparagową albo mamuta najbardziej lubię w śmietanie tylko z roztartym ząbkiem czosnku, pieprzem i solą. Pycha, aż chyba sobie jutro zrobię na obiad :-)

  • 7 miesięcy temu...
Gość zagotowana
Opublikowano

Najczęściej robiłam szparagówkę jako dodatek do dania głównego, ale będąc na diecie szukam zamienników do dużej ilości mięsa czy zmieniaków, dlatego szukam propozycji na szpinak, fasolkę lub inne warzywa. I muszę przyznać, że ten przepis mnie zainteresował - już wiem, co będzie jutro na obiad :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.