Kasiulek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kochani... jest już temat Jest mi smutno... ja postanowiłam założyć temat jestem szczęśliwa/y :-( Dzielmy się z innymi naszym szczęściem, radościami życia. Jestem szczęśliwa, ponieważ miałam dzisiaj pierwsze dwa egzaminy w tym semestrze. Z technologi informacyjnej i z angielskiego pisemny. Zdałam :-( Byłam średnio przygotowana ale mi się udało... Technologię zdałam na 5 <jupi> a angielski na 3. Jestem bardzo zadowolona. Za tydzień czekają mnie jeszcze egzaminy ale mam nadzieję, że je również zdam :-( Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Gratuluję Kasiulku i jestem pewna,że wszystko pójdzie po Twojej myśli i zdasz wszystkie egzaminy pozytywnie :-( :-( :-( Cytuj
Kasiulek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 :-( Może narazie nie będę dziękować... teraz to już powinno polecieć... tylko ta matematyka... no ale cóż! ;p Cytuj
basga Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kasiulku-trzymam kciuki za egzaminy... Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kasiulku gratuluję, ja jestem pewna że zdasz i tak stale tłumaczę męża siostrzenicy. Ty to chociaż masz nadzieję że zdasz bo ona zawsze mówi że nie zda, a za każdą razą zdaje i zaraz mnie zawiadamia, poprostu sobie wmawia. Ona jest teraz na czwartym roku biologii. Kasiulku trzymam kciuki, będzie tak jak ja napisałam i bądź dobrej myśli, złe odrzucaj. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kasiulku serdecznie gratuluję 🙂 i trzymam kciuki za kolejne egzaminy - będzie dobrze :P Cytuj
elzunia10 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich,kasiulek gratulacje,napewno wszystko będzie dobrze, idziesz na piątkach a to na studiach raczej mało spotykane,trzymaj tak dalej Cytuj
Justyna.K Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Oj KASIULKU wzorowo wzorowo trzymam kciuki za następne egzaminy GRATULACJE 🙂 Cytuj
Dalovay Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Brawo!!!!!!!!!!!!! Gratulacje, inaczej byc nie moglo przeciez Cytuj
mamalu Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Super i gratuluje.Nastepne tez pewno zdasz.Napisz tylko kiedy dokladnie to bede kciuki trzymala. Cytuj
basga Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 A ja jestem szczęśliwa bo mój syn ma dziś 18 urodzinki! Cytuj
minia51 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Najlepsze życzenia dla syna a Tobie życzę wielu tak szczęśliwych lat Cytuj
Kasiulek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Basiu to najlepsze życzenia dla syna 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Basiu najserdeczniejsze życzenia dla Twojego syna 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi