Dorota Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 🙂 Ojej :neutral: to się namęczyłaś Asieńko... na szczęście ten ból szybko się zapomina ;-) Teraz masz takie Szczęście przy sobie :grin: Piękna, duża dziewczynka - niech się zdrowo chowa i daje Wam dużo radości :wub: Również pozdrawiam 🙂 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Moje małe wielkie szczęście Lena <3 Jutro kończy 10 tygodni :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeeejciu jak to szybko przeleciało :) ale śliczna Lenka :wub: :wub: :wub: i jaka do mamusi podobna - oczka mamusi, uśmiech mamusi :D Rośnie Ci córcia jak na drożdżach Asieńko :biggrin: Pozdrowienia dla Was i całuski dla Lenki :wub: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dziękuję, masz rację Dorotko, niewiadomo kiedy to zleciało! Tak szybko mija czas, a Lenka rośnie w oczach , na maminym mleczku chowane. Wszyscy mówią czysty tatuś hihi, ale prawda oczy duże po mnie :) my rownież pozdrawiamy i ślemy buziaki :* Cytuj
asienka19873 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Moje szczęście ma już prawie 17 miesięcy i chyba pójdzie w mamy ślady hihi :) ostatnio robiłyśmy ciasto czekoladowe :) jest już taka duża, czas szybko leci. Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jejciu... Asieńko jaką masz już dużą córcię i... świetną pomoc :D No pewnie, że pójdzie w ślady mamusi, jak już umie tak pomagać, no proszę - teraz co drugi dzień będzie ciacho ;) A jaka ślicznotka, i te czarne oczka :) Buziaczki dla Lenki :* Cytuj
asienka19873 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 To prawda :) dzieci tak szybko rosną...hihi chyba tak, trzeba będzie cześciej piec :) dziękuję :* jest słodka ale potrafi tez czasem dac sie we znaki :) aniołek z ogonkiem diabełka :) tez ślemy buziaki :*** Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi