Justyna.K Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 no no basqa to imprezka się szykuje najlepsze życzonka 🙂 Cytuj
iwona30 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Basiu najserdeczniejsze życzenia dla twojego syna, życzę mu dużo zdrowia i sukcesów w nauce jak i życiu osobistym. Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Basiu przekaż proszę ode mnie życzenia na 18 urodziny 🙂 Cytuj
apsik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Basieńko wszystkiego co najlepsze dla Twojego syna. Cytuj
basga Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Bartek dziękuje za wszystkie życzonka! Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Basiu proszę Bartkowi złożyć o demnie spóźnione życzenia, dużo zdrowia, dobrych ocen i szczęścia w życiu osobistym. Cytuj
mamalu Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Basiu najlepsze zyczenia dla doroslego Bartka. :P :) :) :arrow: :arrow: Danusia Cytuj
basga Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dzięki-przekażę jak wstanie. Kurcze-ten wczorajszy dzień tak mnie melancholijnie nastroił aż łezki w oku się kręciły-no bo przed oczami stawały mi obrazy sprzed 18 lat-jak np.z imprezy pojechałam na porodówkę :P jak mąż z wrażenia że ma syna zapomniał zapytać o resztę tylko sie rozłączył. :) No i jak szykując wigilię z takim maleństwem nawet ziemniaki przypaliłam-matko kochana-ja nic wtedy dobrze nie zrobiłam :) Ach...każda z nas ma takie wspomnienia,z nich przecież składa się życie! Cytuj
batirek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Basiu,doskonale Cię rozumiem,moja (jedyna)córka w maju obchodziła 18 urodziny,masz rację przed oczami matki pokaz slajdów ,ja też tak miałam ,ze łzami w oczach wiozłam córce 10 kg tort do szkoły,jakoś tak dziwnie się wtedy czułam,myśli powędrowały wtedy wstecz i wzruszenie ogromne,życzę Twojemu synowi mądrego wejścia w pełnoletniość,aby mądrze ją wykorzystał,i już przestał dorastać,Tobie życzę abyś była zawsze dumna ze swojego mężczyzny.Pozdrawiam serdecznie Cytuj
basga Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dzięki bardzo! Przed oczami stają też wspomnienia z własnej 18-tki-narąbałam się wtedy wiśniami ze spirytusu -mama takie pyszności zrobiła! :P :) :) Przyszły mąż grał na gitarze i było super. :arrow: Do szkoły na Racławickie też wiozłam tort ale nie taki ogromny! Dziś to młodzież wynajmuje lokal i maja piwo na żetony-jego wybór,jeden z pierwszych :arrow: Cytuj
batirek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 ha ha,przypomniałaś mi też moją osiemnastkę,popijało się nieśmiało winko,gitara...to były czasy,wzruszające,ja chodziłam na Słowiczą ,a moja córa do zamoya,Al.Racławickimi jeżdże b.często....koło Twojej szkólki,pozdrawiam Cię,dziękując serdecznie za wspólne wspomnienia,raz jeszcze życzę udanej dorosłości,a Tobie rozpychającej z tego dumy,buziaki Cytuj
mamalu Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jestem szczesliwa jutro wyjezdzam na swieta, do domu ,do rodzicow ,do mojej rodziny (tutaj jestem sama z mezem i dziecmi)I pierwszy raz zobacze mego nowo narodzonego siostrzenca Stanislawa (chodz na poczatku zostal nazwany Tadeuszem),i wszystkich innych ktorych kocham :P :) :) :arrow: :arrow: Danusia. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Mamalu napewno ogromne to szczęście jechać do bliskich :P życzę przyjemnej podróży i dużo zdrówka Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Mamalu życzę bezpiecznej i spokojnej podróży do bliskich :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi