minia51 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Kaliope, z okazji pierwszej rocznicy ślubu, życzę Wam aby każda następna rocznica była szczęśliwsza niż poprzednia, a Twojemu ukochanemu życzę duuuuuuuuuuużo zdrowia. Cytuj
Klamerka Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Dziękuję Kaliope!! :P Tobie i Mężowi życzę jeszcze ze stu tak szczęśliwych i pełnych miłości i radości lat, jak ten pierwszy rok małżeństwa! :D Mężowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia, co byś miała z niego jakiś pożytek w Wasze święto :P Cytuj
niuniaczek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Kaliope - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu - zdrowia, radosci i spełnienia marzeń. Klamerko, miło Cie znowu "widzieć" - gratuluję wytrwałości ! Kasiulek - fajnie, ze Ci sie układa. Mam nadzieję, ze pokażesz fotki robionych przez siebie "dzieł" pozdrowienia dla Wszystkich w ten piękny słoneczny dzionek Cytuj
Kaliope Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Miniu i Klamerko baaaaaaaardzo serdecznie dziękujemy Wam za życzenia. Mimo choróbska i tak dzień był (jeszcze jest!) wyjątkowo piękny :P Cytuj
zuziorek Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Witam po sporej przerwie.... jestem szczęśliwa , bo dzis moje dziewczynki tryskaly dumą ze swojej mamy(ale jestem nie skromna) a mianowicie; w przedszkolu odbył sie festyn z okazji dnia mamy, taty i dziecka. Jako rodzic zaoferowalam sie, iż wszystkim chetnym pomaluję buzki a żeby było radośniej przebrałam się za clowna...czułam się jak gwiazda bo to ze mną wszyscy chcieli mieć zdjęcia a moje dziewczynki..uuuuu...pawie wysiadały Cytuj
Klamerka Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Rewelacyjna sprawa! :P Brawo za chęci i pomysł! Nie mówiąc już o wykonaniu! :razz: :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Super pomysł :D Dziewczynki miały prawo być dumne z mamusi :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Ooo... bardzo fajny pomysł :D Fajnie wyglądałaś Zuziorku :razz: Cytuj
justhi Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Jestem szczęśliwa, bo mam za sobą 2. rok :P Troszkę mniej jestem szczęsliwa, bo znów musze szukać pokoju (wprowadziłam się tu 30.czerwca). Będę miała teraz więcej czasu, żeby tu zaglądać. W nowej pracy mam umowę do końca 2009r. i dziś mi koordynatorka powiedziała, że jestem "specjalistką od spraw trudnych". Czyli ta praca podoba mi się. Jest inna niz poprzednia, ale troszkę podobna. Jutro idę z połozną do kobiety, którą musze przekonać, że musi wyprowadzić się do domu dla samotnych matek, bo inaczej będę musiała zabrać jej dziecko. Trzymajcie kciuki, żeby mnie posłuchała, bo za nic nie chcę jej robić tak potwornej krzywdy :D Pozdrawiam Was serdecznie!! Cytuj
Kasiulek Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Gratki Justynka :D A co do tej kobiety- mam nadzieje, że uda Ci się ją przekonać... Cytuj
Basia K Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Justhi,mam nadzieję,że się powiodło Cytuj
figiel Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Justynko -moje gratulacje :D . ..A jak dzisiejsza misja ? powiodła sie ???? Cytuj
KIKI Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 wszystkim , którzy zaliczyli ko0lejny rok studiów - gratuluję!!!! Moja córa jest również tym szczęściarzem. a ja jestem szczęśliwa bo są wakacje i ja również odpoczywam Pozdrawiam wszystkich serdecznie :D :P :D :) :-D Cytuj
asienka19873 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem szczęśliwa ponieważ spodziewamy się z mężem naszego pierwszego dzieciątka :))))) serduszko już bije <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi