Gość marlena67 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Trafiłam tu zupełnie przypadkiem, szukając przepisu - pewno jak większość 🙂 Odkryłam, że to bardzo ciekawa stronka, z mnóstwem fantastycznych przepisów, gdzie można wymieniać się doświadczeniami, zapytać, gdy nie jest się czegoś pewnym i wspólnie pogłębiać wiedzę kulinarną. Dzięki za to autorom strony i forumowiczom. Zamierzam być tutaj częstym bywalcem, a kto wie, może i ja wniosę coś nowego... Cytuj
wiola344 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 🙂 Witaj Marleno67 wśród samych smaczniaków :P Cytuj
basga Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witaj ,witaj wśród smaczniaków-fajnie,że do nas dołączyłaś! Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam bardzo serdecznie na naszym forum 🙂 Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona. Mam nadzieję, że będzie Ci tutaj z nami dobrze :P Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego kucharzenia :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam Ciebie Marleno wśród nas na forum 🙂 Cytuj
ela52 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam Cie Marleno cieplutko na forum smaczniakow. Mysle, ze zostaniesz z nami na dluzej. Goraco pozdrawiam i zycze milego kucharowania. 🙂 Cytuj
Kasiulek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witaj Marlenka 🙂 Mam nadzieję, że będzie Ci z nami dobrze!! [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
ina12 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Marlenko witam Ciebie bardzo serdecznie wśród nas. Cytuj
elzunia10 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 witaj marleno na smacznym,napewno już tu zostaniesz,ja staram sie tu czeso zaglądac prawie codzien,ty też się uzależnisz, Cytuj
minia51 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witaj Marlenko w naszym gronie. Cytuj
elzunia10 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 witam cię marleno na forum,fajnie że dołączyłas do nas,tu jest naprawde fajnie,napisz coś więcej o sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi