Gość nuka34 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj tzw. świeżynką :P dziś poraz pierwszy weszłam na to forum, no i postanowiłam stać się jego pełnoprawnym użytkownikiem. Sądzę, że przed świętami będę jego stałym czytelnikiem, postaram się również sama coś skrobnąć. Macie wiele ciekawych temacików. Miłego dzionka wszytskim życzę 🙂 Cytuj
Kasiulek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witaj nuka 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
basga Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witaj Nuka...fajnie,że do nas dołączyłaś! Cytuj
minia51 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witaj Nuka, cieszę się że zostaniesz z nami. Nie będziesz żałować. Pozdrawiam Cytuj
batirek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 witaj nuka wśród smaczniaków,mam nadzieję że uzależnisz się dość szybko,czego Ci serdecznie życzę Cytuj
wiola344 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 🙂 Witaj nuka wśród smaczniaków :P Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witaj Nuka34 :P Cieszę się, że do nas dołączyłaś i fajnie, że z nami zostaniesz. Z niecierpliwością czekam na Twoje inspiracje kulinarne :D Serdecznie pozdrawiam 🙂 Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nuka witam Cię, świetnie że już jesteś razem z nami i myślę że nie opuścisz nas. Cytuj
apsik Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witaj Nuka z nami napewno nie będziesz się nudziła ,niejeden raz zadziwisz swoją rodzinkę smakowitymi przepisami. Cytuj
elzunia10 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 witaj nuko,fajnie że dołączyłaś,ja też nie dawno zaczęłam pisac chociaz jestem zalogowana od czerwca,mam problemy z kompem,bo nie potrafie go obsługiwac,ale z casem może coś a tego będzie,zobaczysz tu jetst fajnie,jak zaczniesz to sie wciągniesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi