zadowolona Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 zaczynam odchudzanie ale zCELLFOOD Diet Switch. podobno dobry srodek, polecila mi go kolezanka. mowi ze sie swietnie sprawdza podczas odchudzania, nie ma efektu jojo... sprobuje a co Wy na to? moze ktos juz uzywa? pozdrawiam Cytuj
Althona Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Troche poczytałm o tej technologii, w sumie działanie logiczne ...ale jak zobaczyłm na cene to sie tylko rozesmiałm...150....160 zł ehhh to nie na studencką kieszen. Wolę moj basen i rowerek :P Checi do ruchu mam wiec to mi wystarczy:). Mam nechec do stosowania tego typu środkow. Nigdy czegoś takiego nie probowalam a i tak schudlam 27 kg i to narazie utrzymuję . Balabym sie o efekty uboczne , zwlaszcza dla młodych osób bo tak czy inaczej to ingerencja chemiczna w organizm. Zadowolona , życzę powodzenia. Npisz coś o sobie z jakiego etapu startujesz:)i co co Cię motywuje do zmian:):) Trzymam mocno kciuki za powodzenie:):) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi