Pyza Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie :P mam nadzieje, że przyjmniecie mnie do swojego grona i pomożecie mi czasami zaskoczyć moją rodzinkę czymś smakowitym. Na forum trafiłam przypadkiem szukając jakiegoś przepisu i bardzo mi się spodobało. Nie jestem dobrą kucharką, ale czuję, że to się może zmienić 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam Ciebie Pyzo...z nami na pewno przygotujesz nie jedną super potrawę dla swojej rodziny 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witaj Pyza :D Cieszę, się że do nas dołączyłaś - już jesteś przyjęta do naszego smacznego grona 🙂 Z nami wiele się nauczysz i zaskoczysz pysznościami swoich domowników :P Pozdrawiam :D Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Pyza witam Cię serdecznie, nie musimy Ciebie przyjmować bo już jesteś razem z nami. Jeżeli będziesz potrzebowała pomocy to my wszyscy będziemy Tobie pomagać i jak fajnie że trafiłaś do nas. Pozdrawiam Cytuj
mamalu Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 witaj Pyzo mam nadzieje ze bedzie Ci z nami dobrze. Cytuj
wiola344 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 🙂 Witaj Pyzo ,fajnie że dołączyłaś do naszego grona smaczniaków tu napewno znajdziesz mnóstwo pyszności :P Cytuj
basga Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witaj Pyzo na smacznym i różnorodnym forum! Cytuj
Pyza Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dziękuje Wam za przywitanie, jest mi bardzo miło 🙂 Wczoraj wieczorem upiekłam dzięki Wam "błyskawiczny murzynek" , a teraz zabiorę się do robienia "prażoków " Pozdrawiam. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witaj Pyza 😛 mam nadzieję, że będzie Ci z nami dobrze... Ps. Czyżbyś upiekła murzynka z mojego przepisu?! 😄 Cytuj
Pyza Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Kasiulek Ty masz racje, sprawdziłam autora tego przepisu i TY nim jesteś !!!! Twój murzynek jest super szypki i smaczny, zrobiłam go w mig i jeszcze dałam przepis mamie i koleżance. Murzynka polałam polewą czekoladową i posypałam kokosem 🙂 Cytuj
ela52 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam Cie Pyzo wsrod nas smaczniakow. :P :) :) Cytuj
elzunia10 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 :) cześc pyzo,fajnie że jesteś,czkamy na twoje pomysły i nie tylko,ja lubie tu wpadać,zawsze mozna z kimś porozmawiac,zobaczyśz sama,pa pa :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi