Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Proszę, to fajnie cieszę się, trzymam kciuki za udany wypiek i czekam na opinię :( Cytuj
aleksandranowak76 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 sernik był i znikł:( więc chyba wyszło nieźle:) świetnie pasuje do kawy latte. Mniam. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 To bardzo się cieszę, że smakował. Serdecznie pozdrawiam i życzę kolejnych udanych wypieków :( Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Polecam na Święta ciekawe w wyglądzie ciasto z makiem o nazwie cygańska droga, ciasto autorstwa Jolci :( Jest naprawdę rewelacyjne, gorąco polecam :) Cytuj
aleksandranowak76 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Polecam na Święta ciekawe w wyglądzie ciasto z makiem o nazwie cygańska droga, ciasto autorstwa Jolci :( Jest naprawdę rewelacyjne, gorąco polecam :) moja koleżanka zrobiło podobne w miniony weekend. miałam przyjemność testować:) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że smakowało :( Cytuj
basga Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 My upiekliśmy sernik z kawałkami czekolady,kruche babeczki z masą budyniową,milky way,szarlotkę,pierniczki z pudełka,taki pleśniak tylko zamiast powideł dałam masę makową no i jeszcze taki na herbatnikach z masa budyniową i brzoskwiniami-bez pieczenia. :( Cytuj
apsik Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja natomiast upiekłam 3 bita ,makowiec w ucieranym cieście,taki z wiśniami i bakaliami zalany grubo czekoladą,sernik z czekoladą na biszkopcie[nowy przepis],keks i wcześniej upieczone pierniczki i amoniaczki-zje się jak wszystko się pokończy. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja mam w planach upiec pierniczki, sernik, makowiec... i pewnie coś jeszcze ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja upiekę na pewno sernik z serków homo,piernik z masą i powidłami,tartę cytrynową i makowiec :)Większość oddam siostrze,ale po kawałku zostawię dla rodzinki :) Cytuj
ali Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dziś już mogę napisać, bo zakończyłam właśnie planowanie Będzie sernik, makowiec japoński, orzechowiec, śliwkowiec i ciastka - maszynkowe, słoneczka i amoniaczki lub z różą. Cytuj
ala291 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 jak zawsze,tradycyjnie u mnie...sernik, jabłecznik z bitą smietaną, seromakowiec i brzoskwiniowiec ( jest rewelacyjny,oczywiście przepis ze Smacznego:) ) Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Polecam na Święta Bożonarodzeniowe: :arrow: orzechową babkę z dodatkiem kakao :arrow: sernik z jogurtów bałkańskich :arrow: rodzynkowiec Cytuj
Basia K Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie mam kompletnie pomysłów na świąteczne ciacha,a raczej mam ich za dużo i nie wiem co wybrac..... Zawsze robiłam taki miodowy przekładaniec z kremem z kaszy mannej,ale w tym roku myślę by zamiast niego zrobic królewca. Może jakiś sernik.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi