teresap Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Obiecałam podać więc podaje – u nas musi być :) Sos nadaje się i do innych ryb , ale najlepiej smakuje z łososiem FILET Z ŁOSOSIA – ile kto uważa , posolić i popieprzyć i obsmażyć na gorącym oleju z obu stron ( filet smaży się bardzo szybciutko), bez panierki Każdy kawałek polewamy sosem Podaje sos na około 1 kg . 7 łyżek majonezu 1 łyżka musztardy :) 1 łyżeczka dobra miodu 1 kieliszek koniaku lub wódki cytryna – wedle smaku pęczek duży koperku pokrojonego MIX GOTOWE NAJLEPSZE DANIE RYBNE MOJEGO MĘŻA :P Zdjęcie dołączę po świętach Cytuj
kasia35 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ale łosoś wędzony jak rozumiem... Cytuj
teresap Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Kasiu świeży do smażenia Pozdrawiam ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.