Dalovay Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czy istnieje mozliwosc poszerzenia zbioru emotikonow ? Chociaz troszke dla ulatwienia i urozmaicenia dialogow. Rozpatrzycie ? Przewidujecie rozpatrzenie ? A tak przy okazji , poprawcie moj nick Dalovay .Przy logowaniu tak wlasnie wpisuje a na forum wyswietla daovay. L sie gubi , zapedzcie niesforna literke na wlasciwe miejsce. Cytuj
Klamerka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Popieram! :P Podpisuję się oburącz pod prośbą Daovay! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 jak macie troszeczkę czasu to ja też jestem za poszerzeniem zbiorów małych ludzików :P Cytuj
minia51 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Proszę, pomóżcie mi, jak wpisujecie te obrazki/ Gify już mam. Ptaszka mam na pulpicie, ale jak dany obrazek przesłać np z życzeniami? Cytuj
Dalovay Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Miniu ,po kolei Najpierw browse , potem wybierasz odpowiedni zalacznik z miejsca gdzie go zapisalas, dalej open i klikasz wyslij.Jak sie zaladuje to klikasz na zarzadzaj aktualnymi zalacznikami.Dodajesz i gotowe Cytuj
Marcin Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dalovay - nazwa zmieniona. Co do ikonek pomyślimy o tym po świętach. Minia51 - pliki z rozszerzeniem bmp wyświetlają się w formie linka i po kliknięciu w niego dopiero zostaje wyświetlony właściwy obrazek. Aby obrazki pojawiały się bezpośrednio w tematach należy używać plików jpg lub gif (rozpoznasz je właśnie po takim rozszerzeniu). Pozdrawiam Marcin Cytuj
Dalovay Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dziekuje baaardzo!!! Cytuj
renigliwice Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja też się cieszę i dziękuję. Pozdrowienia. 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi