dareks Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zapraszam na stronę https://www.carving.info.pl i czekam na wasze opinie 🙂 Pozdrawiam Cytuj
figiel Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam! Brak mi słów 🙂 , żeby opisać jakie wrażenie na mnie zrobiła sztuka dekorowania .Podziwiam ,zazdroszczę /pozytywnie/ ,gratuluję !!!!!!!!! Ps. Nie przejrzałam jeszcze całej strony ,ale nie mogłam powstrzymać sie od komentarza :-) Ach te zdjęcia ..z M.Kuroniem i "Simoną" !!!! Cytuj
czerusia Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 ślicznie to wygląda, do tego trzeba mieć ciewpliwość. Tez sie musze tego nauczyć, bo to bardzo efektownie wygląda:) Pozdrawiam.. Cytuj
Qozak Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Cześć Darek, to Ty byłeś na Targach w Rzeszowie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi