kim Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Wczoraj oglądałam ta książeczke w ksiegarni. Ciesze się, że zanim ją kupie moge wypróbowac niektóre przepisy:) Dziękuje bardzo, zatem wiem już, jakie ciasto upieke w piątek:) Pozdrawiam! Cytuj
Gość ewam35 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Po dlugich poszukiwaniach udalo mi sie kupic galaretke szafirowa a co za tym idzie w sobite robie teczowe ciasto...chodzlo za mna baardzo dlugo ,mam nadzieje ze mi sie uda,Justynko wyglada Przepysznie. :grin: Cytuj
Jolanta Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Justynko chce ci podziekowac za wspaniale ciasto wlasnie je wczoraj zrobilam na meza urodziny wprawdzie wyszedl jak ogromny tort.Sztrasznie duzy :grin: ,ale duzo czasu trzeba poswiecic ale naprawde warto!!!!!!!!!.Zachecam wszystkich kto jeszcze nie probowalJak zrobie zdjecie to postaram sie wstawic.Pozdrawiam :P . Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 KIM i co robiłaś??? EWAM 35 trzymam kciuki żeby się udało (na pewno się uda :P ) JOLANTO strasznie się cieszę to że trochę czasu trzeba poświęcić to wiadomo po ilości warstw a że warto to my już wiemy :grin: Pozdrawiam i zachęcam resztę osób ;) Cytuj
carolina0 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 mam pytanko czy to nowa ksiazka siostry Anastazji?? mam juz trzy z tej seri , i jestesm bardzo zainteresowana ......... pozdrawiam .... Cytuj
apsik Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Może ja odpowiem zamiast Justynki -tak to jest nowa książka .już czwarta z kolei-mam je wszystkie i są tam bardzo ciekawe przepisy. Można kupić w każdej lepszej księgarni. Pozdrawiam Cię bardzo gorąco-Ela. Cytuj
Alinka Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 super ciacho na wielkanoc !!!! Cytuj
kim Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 KIM i co robiłaś??? EWAM 35 trzymam kciuki żeby się udało (na pewno się uda :D ) JOLANTO strasznie się cieszę to że trochę czasu trzeba poświęcić to wiadomo po ilości warstw a że warto to my już wiemy 🙂 Pozdrawiam i zachęcam resztę osób :D Zrobiłam to ciasto na świeta. Galaretke dałam wiosenną - zieloną. Mąż był zachwycony, goście również:P Dziękuje za przepis i polecam wszystkim:) Cytuj
Christina Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Justynko ciacho wyglada przeslicznie i pewnie pychaaaaaa...A na jaka blache?36X25?Pozdrawiam Mam dokładnie to samo pytanie (bo nie było odpowiedzi...) - jakie wymiary ma blaszka? Ponadto - podaj proszę proporcje na biszkopt, dla tej wielkości blachy 🙂 Cytuj
Justyna.K Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kim bardzo sie cieszę że ciasto smakowało Christina biszkopt ja robiłam z 6 jaj a blacha może być 36 na 25 Pozdrawiam Cytuj
apsik Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Justynko widzę ,że jesteś na forum więc mam pytanie czy np. tej jednej masy budyniowej nie można zrobić więcej i nie robić już drugiej ,bo z tego co przeczytałam to obie są podobne. Poproszę o radę ...z góry dziękuję. Cytuj
Christina Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Dziękuję za odpowiedź Justynko. Chyba zrobię to ciasto pod koniec kwietnia, ale znając siebie, pewnie poczynię jakieś modyfikacje :-) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Apsik oczywiście że możesz zrobić jedną masę w większej ilości jednak składniki tych mas są podobne ale smak mają różny zrobisz jak będziesz chciała zawsze to jakaś wskazówka dla kogoś kto się zdecyduje zrobić to ciacho. Christina modyfikacje mile widziane. Cytuj
emcyber Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 a do masy jabłkowej obojętnie o jakim smaku galaretkę mam dodac? czy również szafirową której nie mogę dostać;p? :shock: aha i jaki smak ma ta galaretka szafirowa? ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.