ina12 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Violu już parę razy napisałam do Ciebie i dzisiaj chciałam odpowiedzieć Tobie i również nie mogę wysłać. Powodem jest to że użytkownik czyli "Ty" postanowił być niedostępny z poziomu prywatnego komunikatora. Jeżeli tego nie zmienisz to od żadnej osoby nie otrzymasz wiadomości. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
basga Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Halinko...taką samą sytuację miałam kiedyś,pamiętasz?Nie mogłam wysłać PW do Ciebie i komunikat był taki sam. Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Basiu pamiętam, u Violi to się dzieje już od dawna. Musiałam umieścić tutaj wiadomość do Violi żeby o mnie źle nie pomyślała. Cytuj
viola32 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Halinka nie wiem co moge miec zablokowane.Usunelam osoby z ksiazki adresowej (lista zablokowanych pm)moze ta opcja mi blokuje.Nie wiem tez jak te osoby tam sie znalazly cos przez przypadek nacisnelam?Nie mam pojecia.Jak dalej nie bedzie dzialac to bede musiala skontaktowac sie z Marcinem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi