hanula Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Tak herbatniki zmiękną, z jednej strony jest masa a z góry polewa, ale nie zaszkodzi ich w czymś maczać. Życzę smacznego Cytuj
Kaliope Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Dziękuję :D Jak upiekę, dam znać. Pozdrawiam Cytuj
mart Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 udzielam sie bo je robilam i potwierdzam ze herbatniki zmiekna,bez obaw a ciasto pierwsza klasa,szczerze polecam :D Cytuj
IGA Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Upiekłam. Ciasto jest ładniutkie i pyszniutkie. Biszkopt pięknie wyrasta, a posypka ze słonecznika - dla mnie rarytas. Polecam. Cytuj
ewa42 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Ja piekłam podobne ciasto tylko z biszkoptu bez herbatników.A mase słonecznikowa połozyłam na blache z papierem i wszystko sie przykleiło czy jak na sama blache połozy to sie nie poprzykleja?Ciasto było pyszne tylko kłopot z odklejaniem tej blaty słonecznikowej;((] Cytuj
mart Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 ja kladlam na samą blache i super odchodziło Cytuj
ewa42 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 ja kladlam na samą blache i super odchodziło Dzieki za rade teraz jak bede robiła to tez na sama blache zrobie ;))Bo placek jest pycha polecam kazdemu;)) Cytuj
Kaliope Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ciasto wyśmienite! U mnie w wersji bez herbatników lecz z biszkoptem przekrojonym na dwie części, a pomiędzy nimi masa. Na wierzchu krem, polewa czekoladowa i reszta słonecznika (dałam go trochę więcej niż w pzepisie). Znów zaskoczyłam Rodzinkę ciekawym ciastem. Ogromne dzięki za przepis :? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi