apsik Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Dziewczyny jak mi miło że pieczecie ptysia na święta i mam nadzieję , że będzie smakował. Pozdrawiam i czekam na opinie po zjedzeniu. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Krem wyszedł przepysznyyy :grin: chociaż nie miałam niebieskiej galaretki :grin: Po prostu mniam :grin: ciasta już niema więc to samo mówi za siebie :P Cytuj
kofik Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Kolejny sprawdzony przepis od Eli, który nie tylko się sprawdził ale i super smakował. Ja troche poszalałam i posmarowałam biszkopta kremem czekoladowym, na to herbatniki i polewa z żelatyną....przepyszne, zwłaszcza dla dzieci. I świetnie się kroi na porcje jak się ułoży na wierzch herbatniki...Polecam...I dziękuję za przepis. Cytuj
apsik Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Agniesiu bardzo apetycznie wygląda,pyszności....oczywiście cieszę się że mój kolejny przepis sprawdził się w Twoim domu. Świetny pomysł z tym kremem i Wiktorii musiał smakować. Pozdrowienia dla całej rodzinki...pa. Cytuj
kasiula_75 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Witam!!! To z powodu tego ciacha tu jestem!!! :grin: Cytuj
kasiula_75 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 SUPER!!! EKSTRA!!! PO PROSTU ŚWIETNE CIACHO!!!! Wielkie dzięki za przepis, juz sprawdzony dwa razy, była wersja niebiesko-szafirowa a teraz zastyga wersja różowa...Mojej Rodzince i znajomym bardzo smakuje, już poszło dalej w świat. :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Kasiula ogromnie mi miło i choć to nie przepis mojego pomysłu to cieszę się ,że mogłam go dla Was wypróbować. Ciasto jest tak lekkie jakby się nic nie zjadło,ale niestety idzie w boczki. :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Ja dziś musiałam znowu zrobić ptysia M tak zasmakował że nawet bez pieczenia biszkopta tylko na biszkoptach :grin: Ciekawa jestem czy w tygodniu nie będzie powtórki :grin: Dzięki od M :grin: dziś robiłam truskawkowy :P Cytuj
marysiasto Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 bardzo dobre.Po wczorajszej imprezce zostały 3 kawałki :D Cytuj
andy8 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Robiłam ptysia na dni szkoły mojego dziecka-sprzedał się w oka mgnieniu,dzięki za super proste i pyszne ciasto Cytuj
apsik Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Andy ogromnie mi miło,wygląda bardzo smacznie....dlatego nie dziwi mnie to ,że szybko się sprzedał. Cytuj
ala291 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Elu...zrobiłam dzisiaj Twoje ciasto, ciut inaczej,tzn. do zmiksowanego juz serka ze śnieżkami,dałam galaretki "czarna porzeczka" kolorek ciekawy,a na wierzch ciasto, ułożyłam truskawki i zalałam agrestową -dla lepszego efektu- galaretką:grin: Własnie "siedzi" w lodówce:) Mam nadzieję,że jest pyszny?...dam Ci znać, jak smakowało ciasto:) pozdrawiam :grin: Cytuj
ala291 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Elu...ciasto jest bardzo, bardzo pyszne :-D podzieliłam nim rodzinkę i bardzo im smakowało...mnie oczywiscie również :P jest już na stałe w moich przpisach :grin: pozdrawiam Elu i dziękuję za świetny przepis :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Alu ogromnie mi miło,właśnie to jest najwspanialsze na tym forum ,że z podanego przepisu można robić według siebie różne eksperymenty. Ja także zrobiłam go wczoraj a zdjęcie może póżniej wstawię bo nie mam w domu aparatu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi