aneczka28 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie znam dokładnie proporcji bo jadłam tą sałatkę na Sylwestrze,ale zrobiłam ją w sobotę i wyszła bardzo dobra. Tak więc potrzeba: 1 por przekroić na pół i pokroić w paseczki 1 puszka ananasa( niedałam całej puszki w puszce zostały 3-4 krążki) ok 10 plastrów dowolnej kiełbaski kanapkowej (ja dałam drobiową) pokroić na mniejsze kawałki majonez + jogurt naturalny wymieszać tak 0,5/0,5.ale możecie dać wg własnego uznania i wymieszać z sałatką. Mam nadzieję że nie zdublowałam przepisu. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Sałatka bardzo dobra, potwierdzam :-D Dziękuję za przepis i pozdrawiam :-D Cytuj
iwonia Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 wygląda apetycznie,ale to nie dla mnie.Nie zjem niczego gdzie jest ananas.Może dodać coś innego?.Jak myślicie? Cytuj
basga Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ja lubię ananasa ale nie w sałatkach i dodawałam kukurydzę z puszki-pyszne było. Cytuj
iwonia Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dzięki za podpowiedż.Tak w ogóle to każdą sałatkę można chyba "upiększać"swoimi ulubionymi dodatkami. Cytuj
terenia80 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 zamiast ananasa może być brzoskwinia :sad: też super smakuje :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi