Kaliope Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Pewnie, że trzeba spróbować :) Życzę smacznego! Cytuj
AnnaK Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Rzeczywiście zdjęcie nie zachęca do konsumpcji.Bardzo lubię paprykarz więc skusiłam się na to COŚ.Dla mnie smak sałatki jest........rewelacyjny.Nie jest prawdą powiedzenie,że je się oczami.Trzeba skosztować,aby ocenić.Dziękuję za przepis. Cytuj
Kaliope Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Bardzo się cieszę, że smakowało :) Pozdrawiam. Cytuj
Stokrotka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pyszna sałatka. Zrobiłam ją dzisiaj na kolację i wszystkim bardzo smakowała. Nie miałam sera żółtego, więc go nie dodałam, następnym razem spróbujemy z serkiem. Dziękuję za przepis i polecam go wszystkim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi