Justyna.K Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Bardzo wam dziękuję za wsparcie Cytuj
As76 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Justynko od tego w końcu jest forum.Jesteśmy po to się wspierać w trudnych chwilach jakich niestety nie brakuje w naszym życiu. :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Odeszła moja najlepsza przyjaciółka...dzisiaj był pogrzeb,a ja nadal nie mogę w to uwierzyć...taka młoda osoba(39 lat)odeszła tak nagle,a miała w sobie tyle marzeń i życia...nigdy się na niej nie zawiodłam,zawsze mogłyśmy na sobie polegać . Rok temu wprowadziła się z mężem i dwoma synami do nowego domku,na który tak bardzo czekali i cieszyli się z niego i nawet nie zdążyła się nim za bardzo nacieszyć. Jest mi bardzo smutno i na razie nie mogę sobie wyobrazić,że nie spotkamy się i nie porozmawiamy sobie jak to robiłyśmy co dziennie,a nawet kilka razy na dzień przez 15 lat. Cytuj
Basia K Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Doruniu,brak mi słów w takich chwilach,bo cieżko dobrac odpowiednie słowa.... Tulę Cię po prostu bardzo mocno. Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Zawsze jest przykro, gdy na zawsze odchodzi ktoś szczególnie nam bliski, tym bardziej w tak młodym wieku. Może tam na górze była potrzebna? Ty, możesz teraz tylko pomodlić się za jej duszę, a synom przyjaciółki może będzie potrzebne Twoje wsparcie? Trzymaj się, jestem z Tobą! Cytuj
iwona30 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Dorotko strasznie mi przykro wiem co przeżywasz, ja miałam tę samą sytuację co ty w tamtym roku mojego kuzyna żona odeszła też miała 39 lat to jest okropna jak ktoś taki młody odchodzi. Pozdrawiam i mocno Cię ściskam. Cytuj
ewa11 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Dorotko nie ma słów na to jak Ktoś bardzo bliski odchodzi od nas.Mi zginoł brat jak miał 22lata i wiem jak to jest.Myslalam że nie przezyje,ale jest zawsze w moim sercu.Pozdrawiam i trzymaj się . Cytuj
As76 Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Nie wiem co napisać....To zawsze trudne chwile dla nas ludzi tu na ziemi. Wierz,że tam gdzie poszła jest jej lepiej.Tak łatwiej przetrwać. Pamiętam takie zdanie ,które zawsze mówiła moja babcia: "życie to tylko przystanek naszego istnienia" Ja zawsze w trudnych chwilach staram się o tym pamiętać. Tulę Cię mocno,bo tylko tyle mogę... Cytuj
Justyna.K Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Doruniu nie było mnie trochę na smacznym a tu taka niedobra wiadomość . Strasznie mi przykro :D trzymaj się Cytuj
Basia K Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Niestety i ja muszę się tu wyżalic........ Właśnie dziś dowiedziałam się,że parę dni temu odszedł roczny synek mojej koleżanki.............. Nie mogę w to uwierzyc..... Dowiedziałam się z ogłoszeń parafialnych dziś rano i ciągle miałam nadzieję,ze to jakaś pomyłka,zbieżnośc danych...chociaz nieprawdopodobna byłaby aż taka zbieżnośc.....Przed chwilą Ola-ta koleżanka mi to potwierdziła............ Szykuję dziś te niektóre potrawy świąteczne,a myślami jestem gdzie indziej...................... Siedzę teraz i dosłownie płaczę.Nie byłyśmy zbyt bliskimi koleżankami,ale odwiedzałyśmy się czasem i Patryczka też znałam...Kurczę w październiku skończył roczek i rozmawiałysmy wtedy u mnie o tym.............. Cytuj
ewa11 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 po prostu brak słów :) :D :D Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Basiu to co się stało, to jest wielka, ciężka tragedia, współczuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi