Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

dziekuje Halinko,ja tez bylam w szoku ze tylko 2 jajka,pierwszy raz widzialam taki przepis ale uwierz mi ze sa wyśmienite,juz prawie wszystkie zjedlismy,bardzo polecam,przepyszne i tylko 2 jajka (brzmi jak:i tylko 2 kalorie,niestety tych jest o wiele,wiele wiecej) :D

Opublikowano

Dziewczyny Wasze pączki są takie że aż dech zapiera i ślinka leci...ja pomimo tłustego czwartku poszłam w zaparte i nie zjadłam ani jednego-chociaż w domu były i sama piekłam oponki-pomimo tego ,że trzymam wagę już kilka dobrych lat to jednak mam ochotę jeszcze zrzucić ze 3 kg. Jednak wszystkim życzę smacznego....

Opublikowano

Martusiu ja też bym się bała z 2 jajek ale patrząc jest okej , mimo to ja uważam że te z samych żółtek , jak przyciśniesz wstają i są tak pulchne że wziąć ich nie można do ręki i na drugi dzień takie same

Bez urazy

POZDRAWIAM no i ostatnia chwile aby poczuć to niebo w gębie

Opublikowano

Ewuniu piękne

Dziś to tak się objadłam tych pączków że uf........?

Mam upiec na niedzielę, nie wiem czy dam radę, mimo że przepadam za pączkami miam miam,

Niech się skończy ten karnawał

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Chociaż dzisiaj nie jest jeszcze tłusty czwartek to mam ochotę zabrać sie za zrobienie pączków... przejrzałam kilka waszych przepisow i ten Pani Teresy jest mi najbliższy..podobny do mojego... a wiec zabieram sie za prace a efekt pokaże wieczorem...

Opublikowano

Ale zrobiłam mojej rodzinie dzisiaj niespodziankę tymi pączkami... sama jestem z nich zadowolona ...pyszne pączki z konfiturą o smaku różanym....

post-17418-1263394740_thumb.jpg