teresap Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Tak tłusty.....................a może tłusta teresa??? Waga moja mie nie wytrzyma :D :) :) . Cytuj
mart Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 wydaje Ci sie ale nie jestes sama,no to po pączku! Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Piekne te paczki Marto ale zastanawia mnie czy nie za malo jajek.....ja gneralnie daje same zoltka.. ale ciekawy przepis , godny wyprobowania. Cytuj
mart Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 dziekuje Halinko,ja tez bylam w szoku ze tylko 2 jajka,pierwszy raz widzialam taki przepis ale uwierz mi ze sa wyśmienite,juz prawie wszystkie zjedlismy,bardzo polecam,przepyszne i tylko 2 jajka (brzmi jak:i tylko 2 kalorie,niestety tych jest o wiele,wiele wiecej) :D Cytuj
apsik Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Dziewczyny Wasze pączki są takie że aż dech zapiera i ślinka leci...ja pomimo tłustego czwartku poszłam w zaparte i nie zjadłam ani jednego-chociaż w domu były i sama piekłam oponki-pomimo tego ,że trzymam wagę już kilka dobrych lat to jednak mam ochotę jeszcze zrzucić ze 3 kg. Jednak wszystkim życzę smacznego.... Cytuj
teresap Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Martusiu ja też bym się bała z 2 jajek ale patrząc jest okej , mimo to ja uważam że te z samych żółtek , jak przyciśniesz wstają i są tak pulchne że wziąć ich nie można do ręki i na drugi dzień takie same Bez urazy POZDRAWIAM no i ostatnia chwile aby poczuć to niebo w gębie Cytuj
ewa11 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak wszyscy to i ja :D Moje dziś wyglądały tak :) Cytuj
teresap Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Ewuniu piękne Dziś to tak się objadłam tych pączków że uf........? Mam upiec na niedzielę, nie wiem czy dam radę, mimo że przepadam za pączkami miam miam, Niech się skończy ten karnawał Cytuj
teresap Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Dałam radę nie tylko upiec ale i zjeść Wiem wiem obżarstwo to grzech Ale jak nie zjeść ??? POZDRAWIAM i życzę wytrwałości na post . Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Chociaż dzisiaj nie jest jeszcze tłusty czwartek to mam ochotę zabrać sie za zrobienie pączków... przejrzałam kilka waszych przepisow i ten Pani Teresy jest mi najbliższy..podobny do mojego... a wiec zabieram sie za prace a efekt pokaże wieczorem... Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ale zrobiłam mojej rodzinie dzisiaj niespodziankę tymi pączkami... sama jestem z nich zadowolona ...pyszne pączki z konfiturą o smaku różanym.... Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 dalutka sliczne paczusie... no w koncu to karnawal.. czas na ten wypiek Pozdrawiam Cytuj
andy8 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dalutka śliczne z nadzieniem różanym są najpyszniejsze Cytuj
teresap Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dalutka śliczne a smaku narobiłaś że się utopię w własnej ślinię Pozdrawiam wszystkie Panię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi