lamie Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Muszę się przyznać do małego grzeszku, a mianowicie od jakiegoś czasu wykorzystuję Wasze przepisy i z pełnym przekonaniem stwierdzam, że są REWELACYJNE. Tyle, że jak dotąd się nie przywitałam... Zatem duża buźka i wielkie dzięki za pomoc w kuchni :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Lamie witamy na forum - cieszę się, że do nas dołączyłaś :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Lamie witam Cię bardzo serdecznie wśród nas. Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Witaj Lamie na forum wśród nas...super,że do nas dołączyłaś :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Witaj Lamie na naszym smacznym forum :grin: Cytuj
lamie Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Dzięki wszystkim za miłe przywitanie :grin: . Buziaki. Cytuj
apsik Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja także witam Cię bardzo gorąco i miło mi ,że do nas dołączyłaś. Pozdrawiam :grin: ;) ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi