As76 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Poszukuję jakiejś sałatki najlepiej z kurczakiem na jutrzejsze urodziny męża. Jeśli ktoś coś poleca to pliss napiszcie. Z góry dziękuję. :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Anetko ja podałam przepisy, sałatka i drugi sałatka sąsiadki, ta jest smaczna i jak robię to z mniejszej ilości. Inne osoby też podały przepisy na sałatkę z kurczaka. Cytuj
As76 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Tak.Tylko ,że ja nie wiem ,która to jest a nie mam czasu wszystkich otwierać. Może jakieś linki? Plisss :grin: ;) ;) ;) Nie złośćcie się na mnie,ale nie przekopię wszystkich sałatek.Nie dam rady .buuuuu Cytuj
Klamerka Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Ale nikt nie każe Ci kopać :grin: Wystarczy użyć wyszukiwarki! ;) sałatka z wędzonego kurczaka sałatka z wędzonym kurczakiem sałatka kurczak z ananasem sałatka warstwowa z kurczakiem sałatka 1:1 sałatka z makaronem sałatka Justyny sałatka warstwowa sałatka gyros z wędzonym kurczakiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi