apsik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Justynko babka jest pyszna...polecam naprawdę -mam prawie identyczny przepis -daję tylko 2 łyżki octu i 1 1/2 szklanki mąki zwykłej i 1/2 szkl ziemniaczanej,reszta składników jest taka sama. Osoba od której dostałam ten przepis mówiła ,że bardzo ważne żeby wszystkie składniki miały tę samą temperaturę-wtedy napewno się uda. Pozdrawiam Cię Justynko. Cytuj
m.agga Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Witajcie Wiem, że to stary post z tą babką, ale odgrzebałam go wczoraj i upiekłam. Babka wyszła rewelacyjna. Bardzo dziękuję za przepis. Powtórzę nie raz:) Na wierzchu polałam lukrem i zasypałam prażonymi orzechami włoskimi.,.mniam..mniam Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Mniam... wygląda bardzo apetycznie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.