slodziuutkaa Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Czy ktos z Was ma sprawdzony przepis na angielskie sconesy ? Cytuj
Klamerka Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Może wypróbujesz któryś z tych przepisów? "Wypiekowej net-boginii" :D Dorotuś [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Majanki [LINK NIEAKTUALNY] Nougatine Scones Bartineta Tatter z cincin Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Klamerka, ogromne dzieki :D Ja szukałam po necie, ale nic ciekawego nie znalazłam. Jak widać moja skuteczność jest zerowa :PP Juz raz robiłam, ale nie wyszły takie jak chciałam. Te przepisy, które podałas sa bardzo do siebie podobne, ale ja skusze sie na te razowe. Jeszcze raz dziekuje ! Cytuj
Klamerka Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Słodziuutkaa, nie ma za co dziękować! :cry: Miło mi jednak, że na coś Ci się przydadzą te "sznurki" :D Koniecznie daj znać jak wyszły! A najlepiej jak dodasz przepis! :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi