Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halinko bardzo Ci dziękuję. Ja zkolei podziwiam Twoją działkę, bo kocham zieleń w każdej postaci. Chciałabym kiedyś mieć piękny ogródek... ale.. narazie nie mamy jeszcze z Mężem własnych czterech ścian; studiujemy, wynajmujemy mieszkanie. Ach... wierzę, że nasze marzenia się spełnią :-) Pozdrawiam Cię serdecznie!

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kingo marzenia Wam się spełnią, jesteście młodzi i wszystko jest przed Wami, ja życzę Wam z całego serca. Ta działka nie wygląda tak jak ja bym chciała bo nie mogę jeździć. Schody wiszące już inaczej wyglądają bo są trochę szersze, wyrównane i na nich i tarasie są płytki wyłożone. Chciałabym jeszcze zmian dużo zrobić, z kwiatkami, i.t.p. nie wiem co to będzie z działką bo jeszcze bardziej zaczęły mi się plany krzyżować, przypuszczam że w marcu będzie mi wszystko wiadomo. Serdecznie pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zatkało Mnie.. twoje rysunki sa przepiekne:) Nie jedną z tych prac z chęcią powiesiłabym sobie w pokoju:) Cudowne!! :( naprawde jestem po wielkim wrażeniem.. Życze Ci wymarzonego, najabrdziej zielonego na świecie ogródka :) Pozdrawiam serdecznie..

Opublikowano

Kingus ,mi równiez bardzo podobaja sie te bardzo ciepłe rysunki ,a dzwięk skrzypiec uwielbiam ,ten instrument ma dusze w sobie,mogłabym je słuchac godzinami ,naturalny dzwiek to nie to samo co przetworzone i nagrane w studio.PA Kingus ,a tez życze CI spełnia marzen .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czerusiu, Ewo i Melu.. baardzo, bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Piszę dopiero teraz bo wcześniej tu nie zaglądałam. Dziękuję za życzenia i Wam również życzę wszystkiego co najlepsze i spełnienia Waszych wszystkich marzeń. Pa pa :grin:

• 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejny obrazek, wykonany pastelami suchymi... skończyłąm go już w wakacje jednak nie zamieszczałam do tej pory ze względu na brak skanera. Chyba się go nie doczekam.. postanowiłam więc zrobić zdjęcie aparatem i wkleić.. nie widać wszystkiego tak jak na skanerze ale włożyłam w ten obrazek mnóstwo energii w czasie wakacji i jestem ogromnie szczęśliwa, że udało mi się go dokończyć.. bywały momenty gdy myślałam, że nie mam odpowiednich umiejętności i nic z tego nie wyjdzie. Zamieszczam więc moje kolejne małe "dzieło" i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów, którzy dzielą się z nami swoimi pasjami :) A to irysy: post-8290-1226597362_thumb.jpg

Opublikowano

Ojj.. bardzo Wam dziękuję, jednak ja dostrzegam pewne rzeczy, które mogłabym wykonać jeszcze lepiej, ale ogólnie cieszę się, że udało mi się zrealizować mój zamiar - te irysy czekały naszkicowane prawie dwa lata i z obawy przed porażką ich nie kończyłam. To było bardzo pracochłonne, kilka godzin dziennie przez 2 tygodnie. Uff.. :) Serdecznie dziękuję wszystkim za tak miłe komentarze i oczywiście gorąco pozdrawiam :lol:

Opublikowano

Kingo masz talent :) obrazy jak żywe :evil: uwielbiam Kwiaty.Oglądając Twoje prace,aż naszła mi ochota wyszyć maki polne.Gorąco pozdrawiam Ewa :cry: