Kaliope Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Halinko bardzo Ci dziękuję. Ja zkolei podziwiam Twoją działkę, bo kocham zieleń w każdej postaci. Chciałabym kiedyś mieć piękny ogródek... ale.. narazie nie mamy jeszcze z Mężem własnych czterech ścian; studiujemy, wynajmujemy mieszkanie. Ach... wierzę, że nasze marzenia się spełnią :-) Pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Kingo marzenia Wam się spełnią, jesteście młodzi i wszystko jest przed Wami, ja życzę Wam z całego serca. Ta działka nie wygląda tak jak ja bym chciała bo nie mogę jeździć. Schody wiszące już inaczej wyglądają bo są trochę szersze, wyrównane i na nich i tarasie są płytki wyłożone. Chciałabym jeszcze zmian dużo zrobić, z kwiatkami, i.t.p. nie wiem co to będzie z działką bo jeszcze bardziej zaczęły mi się plany krzyżować, przypuszczam że w marcu będzie mi wszystko wiadomo. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
czerusia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zatkało Mnie.. twoje rysunki sa przepiekne:) Nie jedną z tych prac z chęcią powiesiłabym sobie w pokoju:) Cudowne!! :( naprawde jestem po wielkim wrażeniem.. Życze Ci wymarzonego, najabrdziej zielonego na świecie ogródka :) Pozdrawiam serdecznie.. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Kaliope - Twoje pastele są przepiękne wręcz bajeczne. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
mela Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Kingus ,mi równiez bardzo podobaja sie te bardzo ciepłe rysunki ,a dzwięk skrzypiec uwielbiam ,ten instrument ma dusze w sobie,mogłabym je słuchac godzinami ,naturalny dzwiek to nie to samo co przetworzone i nagrane w studio.PA Kingus ,a tez życze CI spełnia marzen . Cytuj
Kaliope Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Czerusiu, Ewo i Melu.. baardzo, bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Piszę dopiero teraz bo wcześniej tu nie zaglądałam. Dziękuję za życzenia i Wam również życzę wszystkiego co najlepsze i spełnienia Waszych wszystkich marzeń. Pa pa :grin: Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Coś Pięknego!!!! Gratuluje talentu i pozdrawiam Cytuj
Kaliope Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Kolejny obrazek, wykonany pastelami suchymi... skończyłąm go już w wakacje jednak nie zamieszczałam do tej pory ze względu na brak skanera. Chyba się go nie doczekam.. postanowiłam więc zrobić zdjęcie aparatem i wkleić.. nie widać wszystkiego tak jak na skanerze ale włożyłam w ten obrazek mnóstwo energii w czasie wakacji i jestem ogromnie szczęśliwa, że udało mi się go dokończyć.. bywały momenty gdy myślałam, że nie mam odpowiednich umiejętności i nic z tego nie wyjdzie. Zamieszczam więc moje kolejne małe "dzieło" i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów, którzy dzielą się z nami swoimi pasjami :) A to irysy: Cytuj
minia51 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 "małe dzieło???" Skromna jesteś. Oj gdybym mogła się czymś takim pochwalić.......piękniusie!!! Cytuj
mac51 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Kaliope :) Wszystkie Twoje prace piękne, wyrazy uznania :lol: Brawo :lol: Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Kingo kolejny obrazek i tak samo śliczny jak poprzednie. To jest wyjątkowa, wybitna zdolność. Cytuj
figiel Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Oj widać .........widać talent !!!!!! Pozdrawiam !! Cytuj
Kaliope Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Ojj.. bardzo Wam dziękuję, jednak ja dostrzegam pewne rzeczy, które mogłabym wykonać jeszcze lepiej, ale ogólnie cieszę się, że udało mi się zrealizować mój zamiar - te irysy czekały naszkicowane prawie dwa lata i z obawy przed porażką ich nie kończyłam. To było bardzo pracochłonne, kilka godzin dziennie przez 2 tygodnie. Uff.. :) Serdecznie dziękuję wszystkim za tak miłe komentarze i oczywiście gorąco pozdrawiam :lol: Cytuj
ewa11 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Kingo masz talent :) obrazy jak żywe :evil: uwielbiam Kwiaty.Oglądając Twoje prace,aż naszła mi ochota wyszyć maki polne.Gorąco pozdrawiam Ewa :cry: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi