zdybka82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 :-) witaj dzis zrobilam na objad super,lecz mam zamiar tak samo zrobic piers z kurczaka i zobaczyc czy bedzie takie rewelacyjne pozdrawiam pa ;) Cytuj
Kaliope Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zdybko, zdjęcie wygląda wspaniale, kurczak świetnie się prezentujei do tego tak ślicznie udekorowany! Gratuluję, na pewno był smaczny. Bardzo, bardzo Ci dziękuję za tak miły komentarz. Nie spodziewałam się słów takiej pochwały.. przyznam, że jest mi ogromnie miło i postaram się nie zawieść Twoich oczekiwań, jeśli chodzi o nowe przepisy. Ostatnio jednak mam sporo pracy i dodatkowych zajęć, dlatego nie zawsze dysponuę czasem, by dodać nowe przepisy. Zdybko cieszę się, że korzystasz z przepisów przeze mnie zamieszczonych i polecam się na przyszłość ;) Życzę Ci wielu kulinarnych inspiracji i powodzenia w gotowaniu i pieczeniu!! Pozdrawiam serdecznie :-) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi