emcyber Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak w temacie zostało mi sporo sosu beszamelowego i nie wiem co moge z nim zrobić;p jakies propozycje?:grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja podaję sos do potraw zapiekanych, a robię go z mąki, masła, mleka, śmietany, żółtek i utartego sera. Cytuj
Darek rz Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Proponuję nalesniki ze szpinakiem, szynką i żółtym serem, zapieczone pod beszamelem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.