Gość czarna pl Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 witam:) Mam prosbe czy moze mi ktos powiedziec czy bosch mum jest tak dobry jak zapewniaja sprzedawcy?? Czy blender naprawde ma 1200 obrotów?? no i ktory model wybrac, czytałam ze najleprzy jest 4675eu ale nie jestem pewna. z góry dziekuje. Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Witaj czarna, juz troche dyskutowaliśmy na ten temat, poczytaj ten wątek https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...=3286&st=45 Obrotów to ja mu nie liczyłam, ale śmiga nieźle. Mam wlasnie model 4675EU. Jestem bardzo zadowolona z niego. Jest mały i zgrabny i polecam kupno przez internet, bo jest duzo taniej. Cytuj
Gość czarna pl Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Dzięki wielkie :-) myślę ze kupie ten model :cry: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi