Justyna.K Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Witajcie tak sobie myślę czy jak zrobię polewę z margaryny cukru kakao czy to nada się na biszkopt??? Próbował ktoś kiedyś boję się że ta polewa wsiąknie do biszkoptu. Proszę o szybką odpowiedź bo tort robię jutro rano na zamówienie. Pozdrawiam Justyna Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Polewa czekoladowa 1/2 szklanki cukru 12,5 dag margaryny - użyłam palmy 2 łyżki kakao 1,5 łyżki wody Składniki włożyć do garnka. Postawić na wolnym ogniu. Podgrzewać do zagotowania ciągle mieszając. Polewa jest sprawdzona, robiłam ja na ciasto z budyniem i jabłkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.