Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie tak sobie myślę czy jak zrobię polewę z margaryny cukru kakao czy to nada się na biszkopt??? Próbował ktoś kiedyś boję się że ta polewa wsiąknie do biszkoptu. Proszę o szybką odpowiedź bo tort robię jutro rano na zamówienie. Pozdrawiam Justyna

Opublikowano

Polewa czekoladowa 1/2 szklanki cukru 12,5 dag margaryny - użyłam palmy 2 łyżki kakao 1,5 łyżki wody Składniki włożyć do garnka. Postawić na wolnym ogniu. Podgrzewać do zagotowania ciągle mieszając. Polewa jest sprawdzona, robiłam ja na ciasto z budyniem i jabłkami.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.