minia51 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja również pamiętam o Eli, tym bardziej, że korzystałam z jej rad i przepisów, pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Witaj Elu :)Ja również Cię pamiętam,bo często korzystam z Twoich przepisów,za które bardzo dziękuję :) Pozdrawiam Cię :) Cytuj
apsik Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Miło mi i ja Was pamiętam i czasami bardzo tęskniłam za wspólnym gotowaniem ,pieczeniemi .Może wszystko dojdzie do normy i znowu będziemy razem.Szczególnie witam Halinkę bo to ona jest dobrym duchem tego forum i to Halinko po Twoim odejściu wszystko się trochę posypało. Mam jeszcze taki problem ,że nie mogę wstawić fotek do moich ciast,ale będę próbować. Cytuj
apsik Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Halinko zrobiłam przyjemność mojej rodzince i upiekłam babeczkę ..na wierzch dałam malinki ale nie chciały zapaść się w ciasto... Pomimo tego wyszła pyszna...teraz mam ochotę na Twoje herbatniki. Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Babka super Elu :D To chyba dobrze, że malinki nie opadły na dno, bo przecież wszyscy zawsze walczą z tymi opadającymi na spód ciasta bakaliami czy owocami, a Tobie się udało :) Cytuj
figiel Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Apetyczna i jaka wysoka ta babeczka . Świetny pomysł z dodatkiem malin . Zawsze piekłam piegusa z bialek , teraz wykorzystam ten przepis. Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Eluniu dziękuję, pięknie sięTwoja babka prezentuje. Moja nie robi takiego ładnego wrażenia i nie jest tak mocno puszysta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.