mart Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie wiem jak mogłam przeoczyć ten przepis,uwielbiam takie cuda,jak tylko zerwę z dietą to sie za nie wezme bo aż ślinka leci,sama sie katuję oglądając takie pysznosci Cytuj
teresap Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Będę czeka na opinie i życzę wytrwałości w postanowieniu POZDRAWIAM :-) Cytuj
mart Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Teresap juz po diecie :) Rogaliki czekaja w kolejce ale musze uwazac bo jak wroce do nawykow sprzed diety to przez drzwi bede przechodzila bokiem albo normalnie ale wyjde z futryna :-) Cytuj
teresap Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witaj w klubie hahaha... ja już bokiem przechodzę przez drzwi, ale rogaliki itp dalej wsuwam. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. :) Cytuj
teresap Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Bardzo się cieszę że smakują , bo ja i moi bliscy oraz znajomi przepadają za nimi POZDRAWIAM Cytuj
apsik Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Teresko nie doczekałam się odpowiedzi na temat bułeczek,więc zabrałam się za Twoje rogaliki...CIASTO SIEDZI W LODÓWCE,O ETEKTACH SMAKOWYCH PÓŻNIEJ. Chociaż już teraz wiem ,że nie mogą być niedobre. ;) ;) :D Cytuj
teresap Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Z niecierpliwością czekam na degustację czyli opinię Spokojnej nocy Cytuj
apsik Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Teresko rogaliki są przepyszne,synowie wprost oszaleli kiedy przyszli ze szkoły tak im smakowały... ;-) musiałam schować ,żeby coś zostało na dzisiaj. Do środka wkładałam dżem ,ale następnym razem-bo wiem że będzie i to niedługo zrobię z makiem i budyniem. Powiedz mi tylko kochanie czy dajesz sam budyń ugotowany na gęsto czy mieszasz go z margaryną...żeby był taki trochę krem. ;) Zachęcam wszystkich niedowiarków do zrobienia rogalików Tereski-na drugo dzień tak samo pyszniutkie. Stawiam wielką 5 -bo wyższej oceny nie ma i pozdrawiam....następne będą bułeczki. :( Cytuj
teresap Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Elu zawstydziłaś mię tą opinią , ale przyznam że miło usłyszeć takie słowa Po prostu DZIĘKUJE ;) :( ;-) A co do budyniu to muszę się przyznać że zawsze dawałam sam budyń ( 2 budynie na 1 1/2 l mleka ), jak miałam brzoskwinie to kawałek na ten budyń dodawałam , zwijałam posypywałam orzeszkami .REWELACJA Pa i proszę się nie objadać bo mamy post ha ha ha J Cytuj
apsik Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Teresko to nie pochwały ani podlizywanie się.... ;) rogaliki są wspaniałe. Niestety ja się nie objadałam bo poszczę.. :( .spróbowałam tylko jednego...dzięki za rady i pozdrawiam. Cytuj
teresap Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Elu tym bardziej dziękuje a co do postu jest nas już dwie WYTRWAŁOŚCI Cytuj
aniaola Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 :( czesc witam wszystkich mam pytanie ;) 60 dag mąki to ile to jest mierząc w szklankach...z góry bardzo dziekuje ;-) Cytuj
apsik Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Jeżeli mogę odpowiedzieć za Tereskę to będą tak niepełne 4 szklanki....przynajmniej mi tyle wyszło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi