bstx Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Składniki: •1 torebka ryżu dmuchanego •20 dag krówek •20 dag toffi •250 g masła •1 łyżka kakao Przyrządzenie: Na patelni bez tłuszczu przyrumienić ryż. Następnie roztopić toffi, krówki, masło oraz kakao i dodać do ryżu i szybko wymieszać. Na sam koniec z masy formujemy szyszki. Filmik pokazujacy jak zrobic szyszki krok po kroku https://pl.youtube.com/watch?v=g6DzFDUuqJQ Smacznie wyglądają a smakują jeszcze lepiej :mrgreen: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] znaleziona na: Zielona oliwka Cytuj
Gość nutka1 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 To moje ulubione szyszki z dzieciństwa, są pyszne. Cytuj
Christina Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Jakiej wielkości jest ta torebka ryżu? - bo widywałam różne... Cytuj
bernadettt Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Dla mnie za słodkie,ale dzieciaki je uwielbiają,no i ładnie się prezentują,więc jesli ktoś lubi bardzo słodkie rzeczy to polecam!!! :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi