minia51 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 11 marca dokonałam wpłaty na konto Łukasza. Nie pisałam wcześniej bo nie miałam dostępu do neta Cytuj
ewitka Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Witam, chętnie pomogłam, trzymam za Ciebie kciuki Łukasz! Ewa Cytuj
fredzia Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Wlasnie wrocilam z poczty. Zycze duzo zdrowka i trzymam kciuki. Cytuj
Gość milenaskupien Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Ja też wpłaciłam:) Uśmiech dziecka najwązniejszy, a szczególnie wtedy, gdy na twarzy pojawia się nieczęsto Cytuj
elunia.o Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 To wspaniały pomysł,żeby Smakowicze wzięli udział w tej akcji.Popieram ją z całego serca.Dzisiaj wpłacę pieniądze.Wszystkiego dobrego dla Łukasza! Cytuj
KIKI Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 no mnie udało się namówić koleżanki w pracy, by 1% przekazać na fundację ŁUKASZA. dZIĘKUJĘ IM ZA TO :( Cytuj
BEAZAR Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Pieniążki przekazałam. Może pomogą zbliżyć się chociaż odrobinkę do upragnionego marzenia... Beata Cytuj
Gość ania1314 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Witam ja wplacilam wczoraj ,prosze napisac na forum jak sie uzbiera kwota potrzebna ,lub poprostu jak zostanie spelnione marzenie Lukasza mam nadzieje ze duzo juz nie brakuje ? :grin: Cytuj
Marcin Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Szanowni Smakowicze. Akcja została zakończona dnia 25 marca 2008. Wkrótce konsola wraz z grami zostanie zakupiona i wręczona Łukaszowi. Gdy tylko dostępna będzie relacja z wręczenia prezentu zamieścimy ją w tym wątku. Bardzo dziękujemy za wielką pomoc. Nie powiem, że nie spodziewaliśmy się tego, bo to byłaby nieprawda. Po prostu okazało się jaką moc ma nasze Forum. Już wkrótce dzięki Wam Łukasz będzie się cieszył ze spełnienia swojego marzenia. Pozdrawiamy Dorota i Marcin Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Marcinie proszę od nas Łukasza pozdrowić, uściskać, ucałować i życzyć żeby jak najprędzej powrócił do całkowitego zdrowia. Pozdrawiam. Cytuj
Marcin Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witajcie, Jako, że od wczoraj Łukasz już nie nudzi się w szpitalnej sali, dotrzymujemy obietnicy prezentując Wam relację z przekazania konsoli. Ufundowany przez Was prezent wręczały wolontariuszki fundacji Mam Marzenie - Milena i Dominika. Dorota bardzo chciała również uczestniczyć w "spełnieniu marzenia" Łukasza, jednak przeziębienie uniemożliwiło jej wejście do szpitala. Poniżej relacja przygotowana przez Milenę: Szanowni Użytkownicy portalu smaczny.pl Jestem wolontariuszką Fundacji Mam Marzenie. Dzięki Waszej ofiarności mogłam razem z inną wolontariuszką - Dominiką - uczestniczyć w realizacji marzenia Łukasza. Mogę Was zapewnić, że w trakcie spotkania z Łukaszem atmosfera była fantastyczna. Mama Łukasza zachowała w tajemnicy nasz przyjazd, w związku z tym chłopak początkowo był zaskoczony, może nawet lekko zdezorientowany. Szybko jednak domyślił się, jaki jest cel naszej wizyty. Gdy przyszedł czas rozpakowywania kolejnych paczek, czas targania i niszczenia zielonego papieru, z twarzy Łukasza nie znikał uśmiech. Muszę zaznaczyć, że pieniążków, dzięki Wam, było na tyle dużo, że poza konsolą Play Stadion Portable mogliśmy kupić także 9 różnorodnych gier komputerowych, pokrowiec na konsolę, słuchawki i dodatkową pamięć. Całość pomógł nam ogarnąć oddziałowy kolega Łukasza, który konsolę posiada już od jakiegoś czasu. Z jego pomocą uruchomiliśmy sprzęt i od tego momentu chłopców poza grami nie interesowało nic innego. W imieniu Łukasza, jego mamy i wszystkich wolontariuszy Fundacji Mam Marzenie, chciałabym podziękować Dorocie i Marcinowi, za to, że umożliwili nam zbiórkę za pośrednictwem portalu smaczny.pl, a także za osobiste zaangażowanie i pomoc przy zakupie sprzętu. Przede wszystkim chcę jednak podziękować Wam. Za to, że okazaliście zrozumienie i dobre serce. Dzięki Was mogłam obserwować uśmiech na twarzy Łukasza, jego radość i szczęście, które ważne jest zwłaszcza wtedy, gdy chłopak musi znosić trudy związane z leczeniem. Przed Łukaszem kolejny etap leczenia. On już wie, że wszyscy życzymy mu jak najlepiej, że życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i że mocno trzymamy za niego kciuki. A mama Łukasza obiecała zaglądać na forum smaczny.pl Milena Poniżej prezentujemy zdjęcia. Niestety z powodu złośliwości rzeczy martwych nie są one najlepszej jakości - myślę jednak, że świetnie oddają nastrój Łukasza w momencie odbierania prezentu. Łukasz otwiera kolejne paczki: Kolejne prezenty: Marzenie spełnione - czas na gry: Właśnie o ten uśmiech chodziło: Kończąc relację chcieliśmy jeszcze raz podziękować wszystkim Wam, za przyczynienie się do tego wspaniałego momentu. Dzięki Waszej szybkiej reakcji Łukasz nie musiał długo czekać na wymarzony prezent. Łukaszowi życzymy szybkiego powrotu do zdrowia, a mamę zapraszamy serdecznie do Smacznego grona. Pozdrawiam Dorota i Marcin Cytuj
KIKI Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 bardzo sie ciesze, że nasze przedsięwzięcie udało się. Nic bysmy nie zrobili, gdyby nie Twój Marcinie i Dorotki apel. Pozdrawiam Was serdecznie, a Łukaszowi życzę dużo zdrowia Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Marcinie, to dzięki Tobie Łukasz choć na chwilę zapomni o swojej chorobie. Ty dałeś hasło a na odzew nie trzeba było długo czekać. Cieszę się że wszystko się udało. Łukaszowi życzę wytrwałości w zwalczaniu choroby i niech ten uśmiech na jego twarzy pozostanie już na zawsze. Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dorotko, Marcinie, Mileno i Dominiko, ja dziękuję bardzo Wam za realizację marzenia Łukasza które się spełniło. Nasza rodzinka na tej stronie jest ogromna i po co cichu sobie myślałam że akcja napewno przebiegnie szybko i sprawnie. Łukaszku życzę Tobie bardzo dużo zdrowia i niech uśmiech zawsze gości na Twojej twarzy. Pozdrawiamy i ściskamy Ciebie serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi