As76 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Dnia 5 kwietnia 2008 w 11 rocznicę naszego ślubu kościelnego wychodzę ponownie za mąż.Tym razem cywilnie i za tego samego męża. Dokumenty zostały złożone i godzina ustalona. Po 11 latach matki samotnie wychowującej dzieci bedę wreszcie prawną mężatką!!!! Trzymajcie kciuki o 14 !!! Cytuj
niuniaczek Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Anetko, gratuluję sredecznie. Widzę, ze bardzo sie cieszysz tą decyzją. Oczywiscie trzymam kciuki. Ja też brałam ślub w kwietniu - dokładnie 8 kwietnia 12 lat temu (a 7 kwitnia miałam cywilny). Pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj
basga Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Serdecznie Wam gratuluję! Przyznam,że z taką kolejnością jeszcze się nie spotkałam. :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Anetko gratuluję Wam bardzo serdecznie :( Cytuj
czerusia Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 to super:) Serdeczne gratulacje.. pozdrawiam i zycze powodzenia:) Cytuj
mamalu Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Serdecznie gratuluje podjecia takiej dezyzji.Oczywiscie wszystkiego naj naj... Danusia Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Anetko - serdecznie Wam gratuluję i będę trzymać kciuki :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Anetko datę i godzinę zapamiętam, kciuki będę trzymała i serdeczne składam gratulacje Tobie i mężowi. Cytuj
zuziorek Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Nie ważna kolejność byle miłość wciąż ta sama.... Jakby tu rzecz: wszystkiego dobrego na nowej drodze życia....w świetle prawa :grin: Pozdrawiam i życzę udanej nocy poślubnej....trzeba mieć masę szczęścia by powtórzyć to z tym samym mężem Cytuj
Justyna.K Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 To mnie zaskoczyłaś na początku myślałam że źle przeczytałam :grin: Wszystkiego naj naj żeby miłość wciąż trwała i się wzmacniała :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Anetka a kreacje masz gotową? W czym można iść do ślubu po 11 latach? Nie mam pojęcia - moze sie pochwalisz fotkami? Cytuj
As76 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Sukienkę,szal i buty już kupiłam. Zaskoczę pewnie wszystkich kolorem,ale to nic... Fotki wkleję po imprezce. Z racji tego ,że dom mam dośc spory to przyjęcie jest u nas w domu.Fotki więc będą niewyszukane,ale zawsze będą. Cytuj
kasiula_75 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jesteście dwoje, dwoje na wszystko na miłość, ból i godziny szczęścia, na wygrane i przegrane, na życie i do śmierci-dwoje wszystkiego co "naj..." Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jeśli mowa o ślubie to i ja muszę sie pochwalic - 23 marca moja córunia Amelia wyszła za mąż oto kilka zdiec a wklejam je , bo widze że ona nie ma czasu . No i oczywiście Anetko życze szcześcia na dalszej nowej drodze 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi