czerusia Opublikowano 18 Marca 2008 Zg艂o艣 Opublikowano 18 Marca 2008 ...Witam Was smaczna rodzinko 馃檪 Znacie jakies fajne przepsiy na sur贸wki:) Prosz臋 Podzielcie si臋 ze mn膮.. Uwielbiam sur贸wki a juz barkuje mi pomys艂贸w. Pozdrawiam i czekam na rady :mrgreen: ...Angelika... Cytuj
mamusia Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 podam przepis na szybka salatke do drugiego dania 4 lub 5 pomidorow ,3ogorki kiszone, mala ,cebulka sol,pieprz do smaku ,natka pietruszki.koperku i skrapiamy oliwka poprostu pycha Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Moja propozycja sur贸wkowa jest taka :arrow: zielona sa艂ata porwana na kawa艂ki, skropiona oliw膮 z oliwek i do tego r贸偶ne dodatki np. kolorowa papryka, cebula, por, pomidory, rzodkiewka, s艂onecznik, pestki dyni, koperek, szczypiorek itd. Mamusiu witaj na forum :) Spodoba艂 mi si臋 Tw贸j przepis na sa艂atk臋, musz臋 kiedy艣 spr贸bowa膰 ;) Serdecznie pozdrawiam :D Cytuj
mamusia Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 tez witam milutko jestem nowa i niewioem jak dodawac tematy a przepisow znam troche bede wdzieczna za pomoc Cytuj
AnnaK Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kalarepk臋 zetrze膰 na du偶ych oczkach, posoli膰 i odstawi膰 . Sok odcedzi膰, doda膰 posiekany szczypiorek lub cebul臋, 艣mietan臋 lub jogurt lekko zakwaszone i pos艂odzone. Smacznego. Cytuj
AnnaK Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Chc膮c zamie艣ci膰 przepis musisz wej艣膰 np. w temat Sa艂atki. W prawym g贸rnym rogu jest okienko na czarnym tle napis "Napisz nowy temat". Klikasz na nie raz i wpisujesz przepis. Pod zamieszczonym przepisem jest takie same okienko, na kt贸re te偶 klikasz jeden raz i gotowe.Powodzenia i czekam na nowe przepisy. Pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Aniu dzi臋kuj臋 za fajny pomys艂 z kalarepk膮 (zawsze jad艂am zupy, a teraz zrobi臋 sur贸wk臋 :biggrin: ) i za odpowied藕. Podpisuj臋 si臋 pod Twoimi s艂owami, i te偶 czekam na nowe przepisy :blush: Serdecznie pozdrawiam :D Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Pa藕dziernika 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 5 Pa藕dziernika 2011 Zrobi艂am sur贸wk臋 wed艂ug przepisu mamusi ;-) Jest super, szybka i smaczna, polecam 馃檪 Dzi臋kuj臋 za przepis i pozdrawiam :grin: Cytuj
basga Opublikowano 5 Pa藕dziernika 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 5 Pa藕dziernika 2011 Ja jeszcze lubi臋 sur贸wk臋 z bia艂ej rzodkwi-zetrze膰 na grubszych oczkach,posoli膰 i po chwili odcisn膮膰 namiar soku,doda膰 s贸l,pieprz,cukier i 艣mietan臋 lub jogurt naturalny. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Pa藕dziernika 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Pa藕dziernika 2011 Ja te偶 j膮 lubi臋 Basiu :) Dzi臋ki za przypomnienie, bo dawno jej ju偶 nie robi艂am, ostatnio jak pami臋tam to robi艂am j膮 z dodatkiem majonezu, ale teraz zrobi臋 dietetyczn膮 sur贸wk臋 z jogurtem - zdrowo i ma艂okalorycznie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.