Dorota Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Witam :( Chciałam się pochwalić stroikiem, jaki zrobiła nasza Babcia na tegoroczne Święta Wielkiej Nocy :) Cytuj
KIKI Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Wielkie uznania dla Babci Dorotko. Stroik przepiękny, aż dech zpiera. CudeńkoooooooooooooooPozdrowienia dla Babci Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Dorotko, jestem pod wrażeniem. Stroik przepiękny. Dobrze, ze został uwieczniony. Utalentowana babcia. Ja z braku czasu kupuję coś gotowego na stół, chociaż zawsze mam ochotę coś zrobić, cóż. Cytuj
Christina Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Piękny stroik i utalentowana Babcia :) Chociaż na stroiku widać wiosnę, bo ta za oknami zapowiada, że Wielkanoc możemy witać śniegiem... Nie cierpię takiej atmosfery na Wielkanoc. Wiosna to moja ulubiona pora roku i smutno mi, że znowu zrobiło się zimowo :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi