Lusia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Do tego rodzaju dania potrzebny jest makaron ale rurki mające ok 1 cm średnicy i ok 10 cm długości (mozna je spotkac w większości marketów) mieso mielone - które doprawiamy tak jak nanormalne mielone, czyli pieprz, sól, jajko fix do spagehetii żółty ser do posypania surowy makaron napełniamy mięsem juz doprawionym, układamy w naczyniu żaroodpornym, fix mieszamy z wodą ok 1.5 szklanki, to zalezy od ilości rurek w naczyniu.posypujemy startym żółtym serem, ja jeszcze pozyspuję bazylią. Wstawiamy do piekarnika na ok 30 min 180-200C podajemy od razu. pozdrawiam i życze smaczneo!! :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.