Lusia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 1kg miesa (najlepjej wolowego, ale np łopatka wieprzowa tez może byc) 1/2 pieczarek 5 ogórków kiszonych 2 papryki cebula Mieso pokroić w paski, udusić, dodać jedną cebule, podlac wodą i poddusić.Przełożyc do garnka. Pieczarki pokroić w paski, udusić na maśle. I równiez przelozyc do garnka z mięsem. Ogórki pokroic w paski,udusić na maśle, przełozyc do garnka Papryke podobnie jak ogórki. wszystkie skladniki wymieszać, dolać troszke wody, zatrzepac( ma byc gęste), doprawić do smaku. :( smacznego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.