Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 szklanka mleka w proszku 25 dag masła roslinnego lub margaryny 1 szklanka cukru 2 - 3 żółtka Margarynę roztopić w garnku na małym ogniu, dodać mleko w proszku, cukier i gotować do momentu rozpuszczenia się wszystkich składników. Garnek z masą zdjąć z ognia i lekko przestudzić. Dodać żółtka i całość szybko i dokładnie zmiksować. Ciasta i wafle przekładać masą lekko przestudzoną.

  • 2 lata później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.