Selena Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Jaskółki 1 kg schabu 4 ugotowane na twardo jajka 10 dag pieczarek cebula kukurydza z puszki tarty żółty ser Schab kroimy i rozbijamy dokładnie zwłaszcza brzegi kotletów. Przygotowujemy farsz: drobno pokrojone w kostkę pieczarki przesmażamy z cebulką, dodajemy trochę (ponad 1/2 puszki ) kukurydzy i starty ser. Wszystko razem mieszamy. Na rozbity schab kładziemy farsz, a następnie ćwiartkę jajka. Zawijamy, formując roladki. Panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor. P/S po usmażeniu roladek , jak ktoś się tak dobrze przypatrzy ujrzy jaskółki:)) hehe smacznego!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.