Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: Biszkopt ( każdy piecze swój ) Masa : 2 puszki słodzonego mleczka skondensowanego 1 kostka margaryny Kaśki 25 dag płatków migdałowych orzechy włoskie ( ile kto lubi ) 3-4 paczki zwykłych herbatników Upiec biszkopt. Następnie gotujemy mleczka przez 3 godziny. Po ugotowaniu studzimy je. Miękką margarynę ucieramy z zimnym mleczkiem. Dodajemy płatki migdałowe oraz orzechy włoskie ( ilość dowolna ) Wykładamy na biszkopt krem, na krem układamy herbatniki namoczone w alkoholu:). Wierzch ciasta polewamy polewą czekoladową.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.