fredzia Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 40dag sera bialego 2 zoltka bulka tarta sol,kminek tluszcz do smazenia Ser pokroic w plastry.Obtaczac w bulce i w zoltku.Obsypac sola i kminkiem.Smazyc z obu stron do zrumienienia.Podawac z keczupem. Cytuj
Christina Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ser trzeba pokroić w grubsze plastry - ok. 1 cm, ale też niezbyt grube, bo ser źle się usmaży. Pyszny jest ser w tej postaci. Szkoda, że dobry ser jest często sporo droższy od schabu, bo takie kotlety robiłabym częściej... :-) Osobiście, nie dodaję kminku do panierki, bo go nie lubię. Można dodać inne przyprawy. Cytuj
1bubcia36 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 mniam pysznie brzmi :-D pewnie tak samo dobre Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.