Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

40dag sera bialego 2 zoltka bulka tarta sol,kminek tluszcz do smazenia Ser pokroic w plastry.Obtaczac w bulce i w zoltku.Obsypac sola i kminkiem.Smazyc z obu stron do zrumienienia.Podawac z keczupem.

Opublikowano

Ser trzeba pokroić w grubsze plastry - ok. 1 cm, ale też niezbyt grube, bo ser źle się usmaży. Pyszny jest ser w tej postaci. Szkoda, że dobry ser jest często sporo droższy od schabu, bo takie kotlety robiłabym częściej... :-) Osobiście, nie dodaję kminku do panierki, bo go nie lubię. Można dodać inne przyprawy.

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.