AnnaK Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Wiatr kołysze mnie lekko i spokojnie Jak w cichym i słodkim śnie Jeśli ty jesteś moim ANIOŁEM, Proszę,usiądź obok mnie wygodnie,przyznaj się Czy wiedziałeś,że ... FONTANNA Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Kap, kap płacze deszcz I fontanna płacze też Trochę zadziwiona Skąd ma tyle łez WINO Cytuj
wiola344 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Kochane wino bez Ciebie nijak mi żyć. Kobieto Ty przynieś kieliszki przeczytaj mój list. Tak bardzo chcę się dzisiaj upić. Nagi, pijany na świat się rzucić. Jestem w niebie, a Ty bądź ze mną. Jestem w niebie, a Ty bądź ze mną. Jestem w niebie, a Ty bądź ze mną. Kobiety, wino i śpiew. WIATR Cytuj
Klamerka Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 "Jesteś żaglem, szalonym wiatrem Twoja siła to skarb" :P butelka Cytuj
anka123 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 "Jestem po piwie pustą butelką, mam wszystko, mam szyjkę, mam denko kolorową naklejką stykam się z inną, po piwie pustą butelką stoimy razem w śmietniku, i czekamy na czarter na wysypisko tak mało czasu zostało, żeby opowiedzieć co się wczoraj działo". SZKŁO Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Była już chata w chacie szkło i łapka w łapkę wszystko szło co twoje było prawie moje i nagle szept, nie, ja się boję BURZA Cytuj
AnnaK Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 bedziesz miała imię jak wiosenna burza, będziesz miała miłość jak jesienna burza STRYCH Cytuj
minia51 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Za rok może dwa, Schodami na strych Odejdą z ołowiu żołnierze... Dzieci Cytuj
Klamerka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły zapaliły papierosy wyciągnęły flaszki :D torebka Cytuj
czerusia Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 "Torebka kobiety - tajemnica której wciąż nie mogę zgłębić to jest coś jakby warkocz u komety do ramienia przywiązany księżyc W torebce kobiety..." gwiazdy Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 O gwiazdo miłości, Nie zagiń we mgle O gwiazdo miłości, Do snu kołysz mnie MUSZELKA Cytuj
ANGI Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Skarbie mój, ty śpij, ty śpij, a ja, Skarbie mój, do snu ci będę grał. Kiedyś tam będziesz spodnie miał na szelkach, Kiedyś tam, kiedyś tam ... Ale dziś jesteś mały jak muszelka, Którą Los rzucił nam. ANIOŁ Cytuj
AnnaK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jadą,jadą bracia Aniołowie Jadą dryndą jeszcze z demobilu... CYRANECZKA Cytuj
wiola344 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Cyraneczka nie ta, dziewczyna nie ludzie, a spojrzę na niego to zaraz za mną pójdzie.. KACZUSZKA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi