Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"...Jej fala porywa mnie, wiem juz napewno że: Moja Muzyka to Ty. To żyje i płonie w nas, tyle ma sił i balsk. Moja Muzyka to Ty... " wiara

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"...Twoja wiara jest niezbędna,żebym był silniejszy Razem z nią stanę do walki jako jeden z pierwszych Głowę będę niósł wysoko ponad Wiedział dokąd idę kiedy wszystko wokół kona..." Horyzont

Opublikowano

Wyszły kobiety na morski piach,stanęły nad wielką wodą, stare,młode,całe we łzach... i z wiatrem leciały od lądu,bezradne i mokre od łez, spojrzenia aż po horyzontu jasny kres... JASKÓŁKA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nad ranem wczoraj z Krakowa dzwonił O łzy nie pytał - nie pytał o nic Bukiet konwalii z pocałunkami Byle nie pytać co między nami Słońce

Opublikowano

Wagony słów! Węglarki słów! Prawdziwe złoto, Diamenty, perły, Bardzo niewiele, Bardzo niewiele Sztucznej biżuterii! Miłości bujnej, cudnej kuźnie I wszystko w próżnię, w próżnię, w próżnię! TELEFON

Opublikowano

"Telefon dzwoni, a może go zjeść Na dworze zima, jak nie, to leje deszcz Naciągnę kołdrę, tak lepiej, to wiem Tu żar tropików i o czymś jeszcze śnię Wstań, jeśli musisz, bo ja chyba nie......." ZLOTO

Opublikowano

"Gdybym miał złoto nie skłoniło by mnie to do żadnych łgarstw do żadnych świństw ach gdybym tylko w złocie nie skłoniło by mnie nic..." Twarze

Opublikowano

Czy w trwaniu, czy to we wrzątku zdarzeń

Twarze, twarze, wciąż widzę Wasze twarze.

Płyną tu, gdzieś z głębi wspomnień

Z otchłani snu idą nocą do mnie

Z jasnym śmiechem lub smutku makijażem

Twarze, twarze, wciąż widzę Wasze twarze.

MELANCHOLIA