czerusia Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 "...Jej fala porywa mnie, wiem juz napewno że: Moja Muzyka to Ty. To żyje i płonie w nas, tyle ma sił i balsk. Moja Muzyka to Ty... " wiara Cytuj
Iwona01 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 "...Twoja wiara jest niezbędna,żebym był silniejszy Razem z nią stanę do walki jako jeden z pierwszych Głowę będę niósł wysoko ponad Wiedział dokąd idę kiedy wszystko wokół kona..." Horyzont Cytuj
AnnaK Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Wyszły kobiety na morski piach,stanęły nad wielką wodą, stare,młode,całe we łzach... i z wiatrem leciały od lądu,bezradne i mokre od łez, spojrzenia aż po horyzontu jasny kres... JASKÓŁKA Cytuj
speedo Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 "Jaskółka czarny brylant" wiadro Cytuj
czerusia Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 "Ktoś napisał słów kilka Dziwna była ich treść Wiadro jest do połknięcia Wiadro - namówić się daj" BUKIET Cytuj
wiola344 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Nad ranem wczoraj z Krakowa dzwonił O łzy nie pytał - nie pytał o nic Bukiet konwalii z pocałunkami Byle nie pytać co między nami Słońce Cytuj
ajaj Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Tyle slonca w calym miescie Nie widziales tego jeszcze popatrz o popatrz PLAŻA Cytuj
minia51 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Plaża, dzika plaża, morze dookoła, z wysokiego brzegu wicher mewy woła..... Góry Cytuj
anka123 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 "Z tylu podróży wracałam już Jak pasjans układa się czas Wiara przenosi góry tylko raz..." WAGON Cytuj
wiola344 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Wagony słów! Węglarki słów! Prawdziwe złoto, Diamenty, perły, Bardzo niewiele, Bardzo niewiele Sztucznej biżuterii! Miłości bujnej, cudnej kuźnie I wszystko w próżnię, w próżnię, w próżnię! TELEFON Cytuj
anka123 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 "Telefon dzwoni, a może go zjeść Na dworze zima, jak nie, to leje deszcz Naciągnę kołdrę, tak lepiej, to wiem Tu żar tropików i o czymś jeszcze śnię Wstań, jeśli musisz, bo ja chyba nie......." ZLOTO Cytuj
czerusia Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 "Gdybym miał złoto nie skłoniło by mnie to do żadnych łgarstw do żadnych świństw ach gdybym tylko w złocie nie skłoniło by mnie nic..." Twarze Cytuj
Kasiulek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Czy w trwaniu, czy to we wrzątku zdarzeń Twarze, twarze, wciąż widzę Wasze twarze. Płyną tu, gdzieś z głębi wspomnień Z otchłani snu idą nocą do mnie Z jasnym śmiechem lub smutku makijażem Twarze, twarze, wciąż widzę Wasze twarze. MELANCHOLIA Cytuj
minia51 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Minął sierpień, minął wrzesień, Znów październik i ta jesień Rozpostarła melancholii smutny woal.... Anioł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi