Dorotaxx Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wkleje ci jeszcze kilka fajnych fotek, może cos Cie zainspiruje, coś podpatrzysz 3.bmp Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dziękuje za miłe słowa. W razie czego słuze radą Cytuj
bernadettt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Super,dzięki wielkie :D :D :D Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja sie zastanawiam nad ktoryms z tych tortow Cytuj
Iwona01 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Piękne torty. Ja pracuję w cukierni i nasi cukiernicy robią właśnie takie torty i nie tylko. Na komunię córka miała tort w kształcie księgi, a syn ze swoim zdjęciem. Efekt niesamowity :D Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze,ze pracujesz w cukierni!!!Pozdrawiam Cytuj
czerusia Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 piekne torciki.. aż miło popatrzeć, :D najładniejszy jak dla mnie to jest ten 3 od końca, cos w sobie ma.. pozdrawiam :D Cytuj
Iwona01 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dorotko, wyraziłam się niezbyt jasno.Otóz pracuję w sklepie, w którym sprzedaję wyroby cukiernicze wytwarzane przez cukierników naszej firmy.Ale co się napatrzę to się napatrzę :D , to fakt. Pozdrawiam! Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 I tak Ci zazdroszcze . Napisz prosze Iwonko czy wasi cukiernicy uzywają złotego barwnika w proszku do dekoracji. Cytuj
andy8 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Piękne te torty-ludzie to mają talent :D Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 To nie talent tylko pasja :shock: Cytuj
Kaliope Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dorotko każdy Twój tort to dzieło sztuki! Z zapartym tchem można na to patrzeć.. :shock: Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja wlasnie z zapartym tchem ogladam Twoje cudne Pastele Cytuj
AnItKa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dorotko, strasznie podoba mi sie ta Twoja taka pasja :grin: . Robisz naprawde piękne rzeczy i tylko pozazdrościc. Ja też mam kłopot z tortem na komunie. Musze go zrobic ale nie bardzo wiem jak sie do tego wszystkiego zabrac. Jak bys mogła mi pomóc i dac kilka wskazówek to bede bardzo wdzięczna. Doszłam do wniosku, że ten czwarty od góry jest najmniej zawiły, ale bardzo ładny. Wiec jak bys mogła mnie tak troszke nakierowac :shock: . Z góry dziekuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi