czerusia Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja tego nie wymyśliłam, zobaczylam na pewnym forum o innej tematyce i teraz jestem strasznie ciekawa jak to wyjdzie u nas:) Gra polega na pisaniu opowiadania, z tym, że każdy pisze po jednym słowie. Nie można pisać dwóch słów (postów) z pod sobą. Mam nadzieję, że gra się w to przyjmie, bo wychodzą z tego naprawdę ciekawe rzeczy. No to może zacznę: Dzisiaj Cytuj
Iwona01 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czerusiu ,wyjaśnij dokładniej zasady tej zabawy,bo niestety nie rozumiem,poza tym nie rozumiem zwrotu: cytuję: Nie można pisać dwóch słów (postów) z pod sobą. Cytuj
czerusia Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czerusiu ,wyjaśnij dokładniej zasady tej zabawy,bo niestety nie rozumiem,poza tym nie rozumiem zwrotu: cytuję: Nie można pisać dwóch słów (postów) z pod sobą. Iwonko każdy pisze bo jednym słowie, tak żeby powstała historia i tak żeby do siebie pasowało (tylko 1 słowo każdy) juz rozumiesz? pozdrawiam :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi